Mijn tweede blog

Dit is de blog waarop ik al mijn creativiteit kwijt kan. Was het eerst borduren en breien, nu is het alleen nog maar haken waarmee ik op dit moment bezig ben.
Ook schreef ik vele stukjes over mijn jeugd, gezin en allerlei andere zaken waarover ik iets kwijt wilde. Omdat ik die liever niet tussen mijn haakverhalen had staan, opende ik daarvoor een aparte blog. Tw. Avalon`s blog:
http://avalon045-avalon.blogspot.com/

This is my creative blog. First embroidery and knitting, now it`s all crochet. The little stories I wrote and write about my youth, family and all other things I want to write about are on my other blog called "Avalon". [see link above]. I am sorry these are just in Dutch, but if you are very curious just try Google translate.
According to this blog, it`s impossible to translate all the stories about my work. But I try to start translating the patterns. You can find the translations under the label "english pattern" . Up till now there are just seven, but I try to make more in the future.

donderdag 16 februari 2012

Celestine-5


Het is alweer een tijdje geleden dat ik schreef zie ik nu.. Geen wonder, ik had wel even iets anders aan mijn hoofd. We hebben een flinke koudeperiode achter de rug, met temperaturen van bijna -20 graden en voor onze begrippen aardig wat sneeuw. Het was zo mooi buiten, dus trok ik er nog wel eens op uit. Natuurlijk was het allemaal weer veel tekort.Ook in mijn hobbybezigheden is veel gebeurd. We zijn 11 februari in Heerhugowaard naar de Wibra geweest. Ik kende de winkel natuurlijk van naam, maar was er nog nooit geweest. Toen we hoorden dat ze er wol verkochten, moesten we dat natuurlijk zien. Wat een superwol hebben ze daar. Lekker dik, zeker pennen 4 en mooie kleuren. Ik dacht meteen aan de haakbol en koos voor roze en zwart.

Het begin van de haakbol was afzien. De eerste punt heb ik drie keer gemaakt en toen maakte ik daarna nog een fatale fout om in de zwarte rand een toer te vergeten, dus ik had het na één dag eigenlijk wel even gehad. Maar het werd uiteindelijk toch zo mooi, dat ik de breibol spontaan wilde uittrekken. Ingrid verhinderde dat terecht maar ik heb hem wel even diep in mijn tas gestopt. Ik heb nu drie punten en zou al veel verder zijn geweest als we niet weer tegen een mutsjes breiactie waren aangelopen. Nou ja, maar even wachten met de bol, want deze mutsjes moeten voor 27 februari nog naar Nieuw Vennep.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten