Mijn tweede blog

Dit is de blog waarop ik al mijn creativiteit kwijt kan. Was het eerst borduren en breien, nu is het alleen nog maar haken waarmee ik op dit moment bezig ben.
Ook schreef ik vele stukjes over mijn jeugd, gezin en allerlei andere zaken waarover ik iets kwijt wilde. Omdat ik die liever niet tussen mijn haakverhalen had staan, opende ik daarvoor een aparte blog. Tw. Avalon`s blog:
http://avalon045-avalon.blogspot.com/

This is my creative blog. First embroidery and knitting, now it`s all crochet. The little stories I wrote and write about my youth, family and all other things I want to write about are on my other blog called "Avalon". [see link above]. I am sorry these are just in Dutch, but if you are very curious just try Google translate.
According to this blog, it`s impossible to translate all the stories about my work. But I try to start translating the patterns. You can find the translations under the label "english pattern" . Up till now there are just seven, but I try to make more in the future.

donderdag 15 maart 2012

Hyperbolic crochet-2


De zwarte is "klaar". Ik ben er niet echt tevreden over, maar ach het is de eerste. Mischien ga ik nog wel even door, maar dan overdag, want ik kon `s avonds met de zwarte gedeeltes van de wol niet meer zien wat ik deed. Ben vanmiddag begonnen aan een andere en die heeft echt de "wauw-factor". Ik ben met 12 vasten in een ring begonnen, heb daarna een toer met 5 stokjes in elke vaste [60 stokjes] en vervolgens 3 toeren met steeds 3 stokjes in elk onderliggend stokje gehaakt. Dan kom ik uit op 1750 steken in de laatste stokjestoer. Hij krinkelt als een gek en ziet eruit als een enorme bol. Het lijken net hersenen in die lichtroze kleur. Ik heb zowat een complete 100 grams bol opgehaakt en zou er eigenlijk nog een vastenrand in een afstekende kleur langs moeten haken, om hem echt mooi te maken. Dat is leuk bedacht, maar dan moet ik op zijn minst nogmaals iets gaan meerderen om het model niet te verminken. Mijn hemel, dat wordt dan minimaal 3440 vasten in de laatste rand. Oefffffffffffffffff

Geen opmerkingen:

Een reactie posten