Mijn tweede blog

Dit is de blog waarop ik al mijn creativiteit kwijt kan. Was het eerst borduren en breien, nu is het alleen nog maar haken waarmee ik op dit moment bezig ben.
Ook schreef ik vele stukjes over mijn jeugd, gezin en allerlei andere zaken waarover ik iets kwijt wilde. Omdat ik die liever niet tussen mijn haakverhalen had staan, opende ik daarvoor een aparte blog. Tw. Avalon`s blog:
http://avalon045-avalon.blogspot.com/

This is my creative blog. First embroidery and knitting, now it`s all crochet. The little stories I wrote and write about my youth, family and all other things I want to write about are on my other blog called "Avalon". [see link above]. I am sorry these are just in Dutch, but if you are very curious just try Google translate.
According to this blog, it`s impossible to translate all the stories about my work. But I try to start translating the patterns. You can find the translations under the label "english pattern" . Up till now there are just seven, but I try to make more in the future.

zondag 4 maart 2012

Minibal


Hahaha, de eerste poging om zelf een geometrisch breiwerkje te fabriceren. Op de uitgesneden foto lijkt hij enorm, maar op het toetsenbord van mijn laptop verdwaalt hij een beetje. Het balletje is maar 4 cm. klein.Maar ja, als je wat wilt is het natuurlijk slim om een beetje eenvoudig te beginnen. Vandaar dit miniballetje. Drie inelkaar geweven rondjes, die ik gepikt hem uit het patroon van Frankie, de onbekende amerikaanse ontwerpster, waar ik ook de superring van breide. Het begin is er. 


Mijn uiteindelijke doel weet ik ook al. Dat is de "Five intersecting tetrahedra", wat volgens google`s vertaalservice betekent: "vijf snijdende tetraĆ«ders". Nou ja dat valt dus niet uit te leggen, een plaatje is duidelijker. Deze heb ik jaren geleden in origami gemaakt. Het was toen al een hels karwei, dus of dat ooit gaat lukken is de maar de vraag. De tijd zal het leren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten