Mijn tweede blog

Dit is de blog waarop ik al mijn creativiteit kwijt kan. Was het eerst borduren en breien, nu is het alleen nog maar haken waarmee ik op dit moment bezig ben.
Ook schreef ik vele stukjes over mijn jeugd, gezin en allerlei andere zaken waarover ik iets kwijt wilde. Omdat ik die liever niet tussen mijn haakverhalen had staan, opende ik daarvoor een aparte blog. Tw. Avalon`s blog:
http://avalon045-avalon.blogspot.com/

This is my creative blog. First embroidery and knitting, now it`s all crochet. The little stories I wrote and write about my youth, family and all other things I want to write about are on my other blog called "Avalon". [see link above]. I am sorry these are just in Dutch, but if you are very curious just try Google translate.
According to this blog, it`s impossible to translate all the stories about my work. But I try to start translating the patterns. You can find the translations under the label "english pattern" . Up till now there are just seven, but I try to make more in the future.

dinsdag 5 juni 2012

Breidekentje-7


Het lijkt de laatste dagen wel winter. Gisterenmiddag was het om drie uur `s middag 8 graden en volgens de weerman op de radio was het net zo koud [of warm zo je wilt] als 1e kerstdag. Dus met de ereader in het zonnetje gaan lezen was een verre droom en heb ik bij gebrek aan beter mijn breiwerk tevoorschijn gehaald. Het op de pennen staande breidekentjes was al aardig gevorderd en ik had het eigenlijk wel gehad met dat ding. Dus heb ik vanavond onder de enorm lange uitzendingen van het 60 jarig jubileum van Koningin Elizabeth II van Engeland, het dekentje in een sneltreinvaart afgebreid. Heerlijk is dat, weer wat af. Het is intussen een stapel geworden van 5 dekentjes en ik vind het wel welletjes. Voor nog meer dekentjes mag een ander aan de slag. Of het een voorlopig of defitief eind is weet ik nog niet, maar ik heb op het moment veel meer zin in mijn sprei. De stapel zeshoeken wordt al hoog want het zijn er al ruim 30 en ik kan niet wachten om eens wat stukken aan elkaar te gaan naaien. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten