Mijn tweede blog

Dit is de blog waarop ik al mijn creativiteit kwijt kan. Was het eerst borduren en breien, nu is het alleen nog maar haken waarmee ik op dit moment bezig ben.
Ook schreef ik vele stukjes over mijn jeugd, gezin en allerlei andere zaken waarover ik iets kwijt wilde. Omdat ik die liever niet tussen mijn haakverhalen had staan, opende ik daarvoor een aparte blog. Tw. Avalon`s blog:
http://avalon045-avalon.blogspot.com/

This is my creative blog. First embroidery and knitting, now it`s all crochet. The little stories I wrote and write about my youth, family and all other things I want to write about are on my other blog called "Avalon". [see link above]. I am sorry these are just in Dutch, but if you are very curious just try Google translate.
According to this blog, it`s impossible to translate all the stories about my work. But I try to start translating the patterns. You can find the translations under the label "english pattern" . Up till now there are just seven, but I try to make more in the future.

maandag 31 maart 2014

Update

Ik realiseer me dat ik op haakgebied momenteel weinig van me laat horen en hoe dat zo komt zal ik even uitleggen. Ik was met twee nogal arbeidsintensieve projekten bezig. Het eerste, wat intussen af is, is echter niet bestemd voor kleine oogjes, want het is een cadeautje voor mijn kleindochter. Aangezien zij een kind is van haar tijd, weet ze donders goed hoe ze met een mobieltje moet omgaan, dus is een foto plaatsen of zelfs beschrijven wat het is, hier niet veilig. De foto daarvan houden jullie tegoed totdat ik het gegeven heb.

Aan het tweede projekt ben ik nog steeds heel druk bezig. Mijn deken is voor tweederde af en ik moet het patroon dus nog één keer herhalen om een lekkere grote deken te krijgen. Een fijn gevoel, want de toeren die ik nu haak, haak ik dus voor de laatste keer. Joepie!. De randen zijn een ramp, want een nette strakke rand is het bij geen meter. Ach maakt niet uit, ik vind hem mooi en lekker warm en dat zal ook bij een super kronkelende rand niet minder zijn.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten