Mijn tweede blog

Dit is de blog waarop ik al mijn creativiteit kwijt kan. Was het eerst borduren en breien, nu is het alleen nog maar haken waarmee ik op dit moment bezig ben.
Ook schreef ik vele stukjes over mijn jeugd, gezin en allerlei andere zaken waarover ik iets kwijt wilde. Omdat ik die liever niet tussen mijn haakverhalen had staan, opende ik daarvoor een aparte blog. Tw. Avalon`s blog:
http://avalon045-avalon.blogspot.com/

This is my creative blog. First embroidery and knitting, now it`s all crochet. The little stories I wrote and write about my youth, family and all other things I want to write about are on my other blog called "Avalon". [see link above]. I am sorry these are just in Dutch, but if you are very curious just try Google translate.
According to this blog, it`s impossible to translate all the stories about my work. But I try to start translating the patterns. You can find the translations under the label "english pattern" . Up till now there are just seven, but I try to make more in the future.

zaterdag 21 juni 2014

Allemaal granny-squares

Oef het werd wel weer eens tijd om een blogje te schrijven. Dat heb je ervan als je met een groot projekt bezig bent, er is domweg niet zoveel nieuws en in tussendoortje heb ik ook niet zoveel trek. In mijn hoofd marcheren de plannen nog wel steeds in slagorde achter elkaar aan, maar er is nog niets waarvoor ik "gevallen" ben. Ook hoop ik dat, als ik ergens voor val, het gemaakt kan worden van Zeeman Soft, want daar heb ik nog een bak van vol. Een volgende deken dubbeldraads? Hoewel wat moet ik in vredesnaam met al die dekens. Lekker warm is het wel, maar ik heb er helemaal geen vier nodig. De drie die ik straks heb is eigenlijk al teveel.

Maar goed, nog twee vierkanten omhaken met zwart en dan heb ik 30 African circle squares af. Die hoop ik dus morgen op de foto te zetten. Vijf dagen geleden moest ik het met 15 doen, dus als ik het zo eens bekijk, ben ik lekker opgeschoten. Dat komt denk ik een beetje door dat verhipte voetbal.

Mijn tweede projekt loopt helaas een beetje spaak. De Official Crafty Crochet Community Call 2014 komt nog steeds trouw elke zondag met één vierkant, maar mijn lichtroze katoen is helaas op. Bijkopen kan ik vergeten en via het net op jacht naar wat bollen daar heb ik geen zin in. Ik heb daarom besloten de eerste 25 vierkanten als kleedje aan elkaar te zetten. Morgen komt nummer 25 en zodra dat kleedje af is laat ik het wel zien. Hoe ik verder ga weet ik nog niet; ik sla in ieder geval de komende patronen op en zie dan in de toekomst wel wat ik ermee ga doen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten