Mijn tweede blog

Dit is de blog waarop ik al mijn creativiteit kwijt kan. Was het eerst borduren en breien, nu is het alleen nog maar haken waarmee ik op dit moment bezig ben.
Ook schreef ik vele stukjes over mijn jeugd, gezin en allerlei andere zaken waarover ik iets kwijt wilde. Omdat ik die liever niet tussen mijn haakverhalen had staan, opende ik daarvoor een aparte blog. Tw. Avalon`s blog:
http://avalon045-avalon.blogspot.com/

This is my creative blog. First embroidery and knitting, now it`s all crochet. The little stories I wrote and write about my youth, family and all other things I want to write about are on my other blog called "Avalon". [see link above]. I am sorry these are just in Dutch, but if you are very curious just try Google translate.
According to this blog, it`s impossible to translate all the stories about my work. But I try to start translating the patterns. You can find the translations under the label "english pattern" . Up till now there are just seven, but I try to make more in the future.

zondag 12 oktober 2014

OpruimenIk zit op het moment met dikke tevredenheid naar twee foto`s te kijken die voor mij op tafel liggen. De eerste is van 6 juli 2014 en de tweede van vandaag. Het verschil is overduidelijk. Dat is nog eens opruimen. De eerste foto toont namelijk een grote volle bak met Saskiawol van de Wibra en op de tweede zijn nog maar vijf kleine bolletjes te zien. Het verschil is het resultaat van een kleine vier maanden stevig doorhaken. Inclusief nog wat kleine bolletjes van een uitgetrokken cal-deken en nog een paarse bol Saskia van dochter Suzanne, kon ik Berendekens verrassen met ruim 170 granny squares. Kijk dat is nog eens leuk!De tweede bak [foto is ook van 6 juli 2014] die bij mij in de kast staat, zit vol met Softwol van Zeeman en levert wat meer problemen op. Gelukkig is hij al voor de helft leeg, maar geloof me voordat van deze wol helemaal op is, zullen er nog heel wat beren geboren moeten worden.

De jongste telgen van mijn berenfamilie zijn allemaal gehaakt van deze wol. Dubbeldraads, dat wel, want anders werden het wel erge kleintjes.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten