Mijn tweede blog

Dit is de blog waarop ik al mijn creativiteit kwijt kan. Was het eerst borduren en breien, nu is het alleen nog maar haken waarmee ik op dit moment bezig ben.
Ook schreef ik vele stukjes over mijn jeugd, gezin en allerlei andere zaken waarover ik iets kwijt wilde. Omdat ik die liever niet tussen mijn haakverhalen had staan, opende ik daarvoor een aparte blog. Tw. Avalon`s blog:
http://avalon045-avalon.blogspot.com/

This is my creative blog. First embroidery and knitting, now it`s all crochet. The little stories I wrote and write about my youth, family and all other things I want to write about are on my other blog called "Avalon". [see link above]. I am sorry these are just in Dutch, but if you are very curious just try Google translate.
According to this blog, it`s impossible to translate all the stories about my work. But I try to start translating the patterns. You can find the translations under the label "english pattern" . Up till now there are just seven, but I try to make more in the future.

zondag 16 maart 2014

Block a week CAL 2014

Eigenlijk vreemd dat ik nog niet eerder geblogd heb over de Block a week CAL 2014 waaraan ik me de laatste week wezenloos heb zitten werken om "bij" te komen.

Vorige week ontdekte ik hem, en toen was hij al acht weken aan de gang. Hoewel, helemaal onbekend was het niet, want ik had al een tijdje de patronen van "blocks" gespaard die op de site van Lookwhatimade van Dedry Uys stonden, met het idee er later nog eens iets mee te doen. Toen ik het echter vorige week eens goed ging lezen, ontdekte ik dat, wat ik spaarde, niet de patronen waren, maar ondersteunende tutorials van wekelijks verschijnende vierkanten binnen een facebookgroep.

De patronen vond ik op de engelstalige site van de Official CCC Social Group. De oprichtster woont in Amerika, maar de leden zitten verspreid over de hele wereld. De CCC staat voor Crafty Crochet Community en toen ik me had aangesloten vond ik hier alle gegevens en patronen van de Block a week CAL 2014.

Achteraf bleken die tutorials van Dedri zeker geen overbodige luxe, want de vierkanten zijn op zijn zachts gezegd behoorlijk pittig, dus kon ik mijn lol op. Op de foto zie je het resultaat van een week pittig doorhaken en de rede van mijn "blogafwezigheid". Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten